Εστίαση - Ξενοδοχεία: Έρχεται κλιμάκιο της ΕΔΕΜ σε Σκιάθο, Σκόπελο και Πήλιο για ελέγχους μουσικής - Μεγάλη προσοχή σε άλλες "άδειες" μουσικής

Τις επόμενες ημέρες πάντως το κλιμάκιο ελέγχων θα αποτελείται από δύο αντιπροσώπους του Οργανισμού και έναν νόμιμο εκπρόσωπο σε περίπτωση που πρέπει να κινηθούν νομικές ενέργειες άμεσα, όπως για παράδειγμα, αυτόφωρα


του Αλέξη Κούρτη

Μετά από ένα μεγάλο σαφάρι ελέγχων στην πόλη του Βόλου (δείτε εδώ), κλιμάκιο της ΕΔΕΜ θα ξεκινήσει έλέγχους στα παραθαλάσια μέρη της Μαγνησίας και ειδικά στα νησιά Σκιάθο και Σκόπελο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης μας, μετά από καιρό η ΕΔΕΜ διέκοψε απότομα τη συνεργασία με την τοπική αντιπρόσωπο (συνεργάτιδα και της πρώην ΑΕΠΙ) και όρισε νέο κλιμάκιο συνεργατών στις συγκεκριμένες γωγραφικές περιοχές.  

Να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες πως η ΕΔΕΜ δεν διαθέτει γραφεία στη Μαγνησία και για οποιαδήποτε πληροφορία πρέπει να απευθύνονται στα κεντρικά της Αθήνας που όρισαν τους νέους αντιπροσώπους.

Σημαντική σημείωση: 

Η ΕΥΕΔ (2018-2019) και στη συνέχεια η ΕΔΕΜ (2020 έως και σήμερα) εισέπραττε και συνεχίσει να εισπράττει τα δικαιώματα μόνο με τραπεζική κατάθεση του πελάτη προς τον λογαριασμό του Οργανισμού ή με χρήση POS, ενώ απαγορέυτηκε η πληρωμή σε μετρητά.


Τις επόμενες ημέρες πάντως το κλιμάκιο ελέγχων θα αποτελείται από δύο αντιπροσώπους του Οργανισμού και έναν νόμιμο εκπρόσωπο σε περίπτωση που πρέπει να κινηθούν νομικές ενέργειες άμεσα, όπως για παράδειγμα αυτόφωρες διαδικασίες.


Προσοχή στις "άλλες" άδειες

 Τέλος τα τελευταία χρόνια και ειδικά στις συγκεκριμένες περιοχές, παρατηρήθηκε πως υπάρχουν ιδιώτες που χρησιμοποιώντας συνεργασίες με φορείς (σύλλογοι εστίασης, τοπικές ενώσεις) προωθούν ρεπερτόρια που δεν ανήκουν στην ΕΔΕΜ. 

Πρέπει οι επιχειρηματίες να προσέξουν πως σε περίπτωση αγοράς μίας τέτοιας υπηρεσίας, απαγορεύεται η χρήση ρεπερτορίων που ανήκουν στην ΕΔΕΜ, απαγορεύεται επίσης η χρήση τηλεόρασης, ακόμη και η μετάδοση ραδιοφωνικών σταθμών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια